Wie is Paulien Gruintjes?

 

'Keer op keer ben ik gefascineerd door mensen die de moed hebben hun thema’s aan te gaan. Dat ze in het proces van vallen en opstaan opnieuw vorm en betekenis weten te geven aan de kwaliteit van leven, in relatie tot zichzelf en anderen.

Dat maakt mijn werk tot een boeiend vak!'


Ik ben Paulien Gruintjes, ik coach, train en adviseer, kinderen en (jong)volwassenen. Mijn werkterrein is divers , ik werk met privé cliënten, geef bedrijfs-en onderwijs coaching en trainingen. Daarnaast ben ik een gedreven psychosociaal therapeutisch begeleider en onderwijsmens in hart en nieren.


 

De weg die IntrinsiEQ aan haar clienten aanbiedt, heb ik zelf ook doorlopen. Vol mooie, verdrietige, blije en intense momenten. Leerzaam en vooral verrijkend! Mijn grootste leerbron is het leven zelf.

Via docent en zorgcoordinator in het Basisonderwijs en later op het het HBO, diverse managementfuncties binnen het onderwijs en systemisch werk, heb ik mij gespecialiseerd in Identiteitsgerichte psycho (trauma) therapie. Deze manier van werken is een prachtige verdieping in het coachen. Hierdoor kan ik nog meer voor anderen beteken om een werkelijke verandering door te maken.

IntrinsiEQ kan helpen om vol wijsheid, empathie en diep "weten", je meer bewust te worden van jezelf. Zodat je je nog beter kunt focussen op je doelstellingen om zo je dromen waar te maken. Je leert om te worden wie je werkelijk bent. Met als doel om je leven zo te kunnen gaan leven zoals jij het wilt op school, in je werk en in je relatie. Met als doel weer te kunnen genieten van elk moment van de dag!

Ik ontmoet je graag voor een coaching/advies of therapeutische begeleiding!

Vriendelijke groet,

Paulien Gruintjes


 

Contact


 

 


 

 

Vorige pagina: Home | Volgende: IntrinsiEQ

Nieuws

Opstellingsdagen MPT/ IGPT:
Geplaatst op: 25 October 2018

 

17 november 2018 - 12 januari 2019 - 23 februari 2019 - 9 maart 2019 - 30 maart 2019 - 18 mei 2019

>>Bekijk cursusagenda (particulier)