Persoonlijke Coaching

Loopt het allemaal niet zo lekker en heb je het gevoel dat je uit balans bent geraakt en je niet meer aan jezelf toe komt, dan kan een steuntje in de rug helpend zijn. IntrinsiEQ biedt dat steuntje in de rug. Samen gaan we proberen om meer rust en balans in jezelf te vinden en daarmee ook in je gezin.

Bij de coaching gebruik ik verschillende technieken die erop gericht zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf en jouw situatie. Je gaat vaardigheden leren waarmee je problemen aan kunt pakken en je gaat ontdekken waar de kwaliteiten liggen van jou en je gezin.

Voor welke vragen en problemen kun je bij IntrinsiEQ terecht?

IntrinsiEQ kan je coachen wanneer je:

 • Ongelukkig of ontevreden bent met je huidige leven
 • Je het gevoel hebt dat je vastzit en je leven niet in balans is
 • Meer tevreden en succesvol wilt zijn in je gezinsleven, relaties of carrière
 • Meer zelfvertrouwen en motivatie wilt krijgen om dingen te verbeteren of te laten veranderen
 • Verlangt naar een rustiger en stress-vrij, positief leven
 • op je werk communicatieproblemen ervaart
 • vastloopt in je werk
 • steeds teveel hooi op je vork neemt
 • Als ouder of docent en vragen hebt over een z.g.’ moeilijke’ kinderen met ADHD, PDD- NOS, NLD, depressie, borderline, autisme, anorexia etc.
 • als team vragen over de communicatie onderling  hebben of meer verbinding willen
 • overspannen bent of een burn-out hebt
 • op zoek bent naar meer balans tussen werk en privé

Wat levert coaching bij IntrinsiEQ op?

Doordat je aan de slag gaat met wat je bezig houdt, ga je nieuwe mogelijkheden en perspectieven zien. Vanuit je eigen plan van aanpak werk je aan nieuwe gedragsstijlen en effectiviteit. Je gaat leren om oud gedrag en oude ervaringen om te zetten naar nieuwe positieve ervaringen. Dat levert energie op. Je gedrag zal veranderen. Dat gaat je omgeving merken. Een metamorfose van je binnenste is zichtbaar in je gedrag en uitstraling naar de buitenwereld. Dat geeft overzicht en brengt rust.

Wat heeft IntrinsiEQ te bieden?

Als coach wil ik je zo goed mogelijk begeleiden en zal ik me afstemmen op jou en jouw wensen. Ik hou van een persoonlijke benadering. Ik denk met je mee, ik help je doelen te stellen en te bereiken, ik bied een klankbord en ik geef je feedback en suggesties over hoe je het anders kunt aanpakken.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw vragen en problemen zijn en waar jij coaching voor zoekt. In dat gesprek geef ik aan wat ik daarbij voor jou zou kunnen betekenen. Als je besluit dat je door mij begeleid wilt worden dan starten we vervolgens met een coaching traject dat op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Dit traject bestaat uit een aantal sessies waarin we aan de slag gaan met wat je wilt veranderen of welke doelen je wilt bereiken. Ook kijken we regelmatig samen naar wat je al bereikt hebt, of je tevreden bent en hoe je verder wilt gaan.

Nieuwsgierig geworden en je wilt een afspraak?

Je kunt het gemakkelijkst mij een mailtje sturen voor een afspraak, op die manier kun je mij het snelst bereiken.  Die mail wordt z.s.m. beantwoord.

Vorige pagina: Ervaringen | Volgende: Psychosociale therapie

Nieuws

Opstellingsdagen MPT/ IGPT:
Geplaatst op: 25 October 2018

 

17 november 2018 - 12 januari 2019 - 23 februari 2019 - 9 maart 2019 - 30 maart 2019 - 18 mei 2019

>>Bekijk cursusagenda (particulier)