Wat is IntrinsiEQ?

IntrinsiEQ  biedt ondersteuning op professioneel- en persoonlijk vlak  door middel van coaching, training en psychosociale therapie.

 

Iedereen is wel eens uit balans, en dat hoeft geen probleem te zijn. Echter, als dit te lang aanhoudt ontstaat er vaak een disbalans tussen jouw denken en voelen, tussen werkplezier en de thuissituatie.

Intrinsieq richt zich op het geven van inzicht in jezelf, herstellen van de balans tussen denken, voelen en handelen en veranderend gedrag.

Samen gaan we op zoek naar je Intrinsieke motivatie waardoor je weer verbonden raakt met je echte kwaliteiten en je Emotionele intelligentie, je EQ, dat in balans wil zijn met je IQ, oftewel IntrinsiEQ.

Intrinsieq werkt voor onderwijsorganisaties, bedrijven en voor particulieren met onderwerpen die voor hen persoonlijk van belang zijn en werkt vanuit een systemische invalshoek.  Intrinsieq geeft inzicht in wie je bent, wat je belemmert en helpt je jezelf terug te vinden zodat je weer energiek en vitaal kunt functioneren. Zowel zakelijk als privé.

 

IntrinsiEQ is geregistreerd bij;

NOBCO:

De Stichting Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

European Mentoring Coaching Council

Alle cursussen die door IntrinsiEQ gegeven worden, zijn vrijgesteld van BTW door:


Vorige pagina: Wie is Paulien? | Volgende: Opdrachtgevers

Nieuws

Opstellingsdagen MPT/ IGPT:
Geplaatst op: 25 October 2018

 

17 november 2018 - 12 januari 2019 - 23 februari 2019 - 9 maart 2019 - 30 maart 2019 - 18 mei 2019

>>Bekijk cursusagenda (particulier)